Nieuws over mijn activiteiten

Zo begon het allemaal.. eind oktober 2020 plaatste ik een keet op een nieuw woonterrein in Ten Boer. Landjegoed heet het. Als eerste bewoner had ik gezelschap van de buizerds!

Welkom op mijn website. Hier een momentopname van wat ik onderneem. Ik heb een tiny house gebouwd met vrienden en buren en ben dit nog volop aan het afwerken. Als het al ooit afkomt 🙂 Het huis is volledig gebouwd van hergebruikt materiaal. Wat een avontuur…

Ook in andere opzichten is het …backtobasics…. We beginnen al gauw met de opleiding Being Nature bij In het wilde weg

Verder ben ik in eigen omgeving actief met Voetpaden vol Verhalen. Samen met mijn lief Marjan. Met het bedrijf Walkwithsimon ben ik gestopt.

Contact, vragen….

wijmasimon@gmail.com

06 411 480 97

Hartelijke groet, Simon